Reviews

 • Anti-spam
  Typ bovenstaande code over.
  Cdu 018469
  6.0
  19-02-2024


  Ton en Maike Weenk Dronten
  10
  19-10-2023

  We zijn heel erg blij en tevreden met de uitmuntende service van Wassink Vloeren en Tegels. Het is al enige jaren geleden dat wij bij hen tegels uitzochten voor badkamer en toilet, én die hele mooie, grote keramische tegels van Lamborghini voor onze woonkamer en keuken. Eindeloos vaak mochten we monsters meenemen, nog een keer komen kijken en overleggen, nog een keer, en nóg een keer. Ook werd er iets extra\\\'s geregeld om die 120x120cm vloertegels speciaal bezorgd te krijgen. Niets dan lof.
  Steeds namen we ons voor om dat aan hen en de wereld te laten weten, nu dan toch eindelijk. Met onze dank en complimenten!
  fam. van Wijhe Apeldoorn
  10
  24-10-2019

  Een nieuwe keuken

  Voor onze nieuwe keuken/uitbouw moesten we over heel veel zaken nadenken. Een paar voorbeelden: de juiste bakstenen, de hoogte van de schuifpui, de breedte van de schuifpui, het aantal schuivende delen van de schuifpui, op welke plaatsen we stopcontacten wilden, de hoogte van de keuken, de breedte, wel of geen luifel, de positie van de lichtstraat, wel of geen vloerverwarming, een hoogteverschil met de kamer, met de oude keuken?

  De vloer van onze nieuwe keuken moest natuurlijk ook gekozen worden. Voor ons tuinterras waren we enkele jaren geleden heel prettig geholpen door Wassink. Die namen ruim de tijd om ons rustig voor te lichten, waren duidelijk over levertijd en kosten. Een ruim assortiment en prettige service was wat we onthouden hadden.

  Er ging een wereld voor ons open op vloertegel gebied. Wij hadden geen idee wat de voor en nadelen van bepaalde materialen zijn! Eerst werd gevraagd waar we de tegelvloer voor wilden gaan gebruiken en wat de afmetingen zouden worden. Vervolgens werden tegels van verschillende formaten geshowd om te kijken welk formaat ons aansprak. Daarna verschillende materialen vergeleken die qua kleur wel in elkaars buurt kwamen, maar qua onderhoud en dergelijke heel grote verschillen vertoonden.

  We vonden het heel prettig om bij bepaalde materialen te horen dat die niet prettig combineerden met een huis waar steeds zand en grind door de kinderen naar binnen wordt gelopen. Het onderhoud als de vloertegels er eenmaal liggen bepaalt voor een groot deel of je ook blij blijft met je nieuwe aanwinst.

  Het sprak ons ook sterk aan dat niet automatisch werd gestuurd op de allerduurste optie, maar dat aantrekkelijk geprijsde tegels naast 2-3 maal zo dure tegels werden gelegd en het verschil vooral het merk en/of de exclusiviteit was en de kwaliteit/duurzaamheid vergelijkbaar zou moeten zijn.

  Tot slot kregen we een aantal tegels mee naar huis om ter plekke te zien of de kleur ons op de eindbestemming nog steeds net zo aansprak als in de showroom. Van deze laatste stap hadden we niet veel verwacht, maar tot onze grote verbazing viel de grote favoriet thuisgekomen direct af. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op de lichtgrijze betonlook keramiek tegel, dat was de tegel die we wel voor ons zagen in de nieuwe keuken.

  Tussen bestelling en gewenst moment van afleveren zaten meerdere weken. Wij werden netjes op de hoogte gehouden op welk moment de tegels en het magazijn verwacht werden. Op de door ons gewenste dag werden de tegels uiteindelijk netjes afgeleverd bij ons thuis.

  Tegels die zouden overblijven konden worden teruggenomen, jammer dat wij net een andere batch hadden dan de voorraad in de winkel. Als iemand ooit nog een paar tegels van onze batch nodig heeft, dan zou Wassink ons dat laten weten. Dat is een prima service naar de klanten. Ik hoop voor een ander dat die tegels niet nodig zijn, maar ik zal ze in ieder geval bewaren.

  Wij hebben voorlopig wel even voldoende verbouwd, maar mocht ik een tegelvloer of andere stenen nodig hebben dan laat ik me graag goed voorlichten bij Wassink.

   

  Wat ik zeer waardeer aan Wassink: Ruim assortiment, gedegen en professioneel advies, thuis bezichtigen voorbeelden, prettig overleg en goede service. Nu al meerdere keren goed voorgelicht, vervolgens besteld en jaren later nog steeds heel tevreden.

  Wat wij heel grappig vonden: een tegel die ons sterk aansprak gooiden we wat zand uit de zandbak overheen. Je zag ieder korreltje…die tegel moesten we dus NIET hebben. Heel blij dat we niet voor dat materiaal hebben gekozen! We wisten dat dat materiaal vrij sterk had dat je er vuil op zou zien, maar dat het zo erg zou zijn hadden we niet verwacht.

  De showroom moet bezocht worden omdat je uiteindelijk toch moet voelen, kijken en je gevoel bij een bepaalde keuze moet afwegen. Thuis enkele potentiële kandidaten nogmaals bekijken en beoordelen maakt de kans dat je blij blijft met je aankoop in onze ogen veel groter. Thuis is het licht anders en kan je de kleuren van de materialen die er al zijn beter matchen met het nieuwe product.

  fam. Hofman Apeldoorn
  10
  24-10-2019

  Perfecte badkamer

  Wij zochten naar de perfecte tegels voor onze badkamer voor ons nieuwe huis. De inrichting van het huis kreeg steeds meer vorm maar de badkamer bleek lastig.

  Nadat we vele zaken hadden bezocht maar nog steeds niet de tegels hadden gevonden kwamen we bij Wassink terecht. Hier werden we heel goed geholpen en hebben we onze tegels gevonden!

  We moesten even geduld hebben vanwege de levertijd maar het was het wachten meer dan waard. Toen bleek dat we zelf een misrekening hadden gemaakt en tekort kwamen hebben we gevraagd wat ze had liggen. Er werd direct naar de juiste tegels gezocht en werden apart gehouden. Fantastische service!

  Wij zijn heel blij met het eindresultaat!

  familie Penn
  10
  24-10-2019

  Een natuurlijke vloer met warme uitstraling.

  Na het uitgebreid rondkijken, testen en vergelijken van de soorten, kleuren en bewerkingen van verschillende marmertegels, hebben we de Crema Nuova Marmeren tegels besteld.

  Deze meditterrane vloer geeft een prettige lichte en unieke uitstraling in ons gerenoveerde woonkamer, keuken en hal. In de winter is het snel behaaglijk met de vloerverwarming die eronder gelegd is en zomers is de vloer heerlijk koel.

  We hebben een zeer prettige service ervaren. Er is goed meegedacht in toepassing, stijl, kleur en bewerking en onderhoud van het marmer. We kregen informatie over de tegelzetter en konden zelf afspraken maken over de bezorging en het leggen van de vloer. Er is een zeer ruim assortiment in de zaak aanwezig en we hebben meteen ideeen op kunnen doen voor renovatie van de badkamer.

  Ter plekke kijken en ervaren geeft veel meer inspiratie dan alleen het kijken op een website.

  Uniek is ook dat we meteen tegels hebben uitgezocht voor ons buitenterras.Ook bij de buitenafdeling is rondkijken zeer zinvol omdat er veel voorbeelden zijn van vloeren en mogelijkheden in de tuin. Het heeft ons ook veel tijdswinst opgeleverd.

  de heer Cloese
  10
  24-10-2019

  Wat mij direct opviel was de professionaliteit waarmee de showroom was ingericht.
  Daarbij moet ook nog gezegd worden dat men alles praktisch zelf had gedaan,dit was voor mij een bevestiging van, en productkennis en hoe deze producten moeten worden verwerkt.

  Een verbouwing aan onze keuken stond voor de deur, dus op naar Wassink vloeren en tegels.

  Herman Wassink zette op een rustige maar vakkundige wijze de voor- en tegens van alle soorten keramische en natuursteen tegels uiteen,met veel passie heeft hij ons overtuigd met de keuze voor een natuurstenen vloer.

  Onze aannemer heeft deze tegels opgehaald en gelegd. Ook hij was zeer te spreken over het product, de klantvriendelijkheid en de uitstraling van Wassink Vloeren en Tegels.
  Een bezoek aan de showroom is absoluut de moeite waard.

  fam. de Vries
  10
  24-10-2019

  Bij het uitzoeken van de tegels voor onze keuken zagen we deze tegel met een metallic uitstraling. Deze tegels waren voor mij liefde op het eerste gezicht.
  Maar mijn man was er niet zo zeker van, dus zijn we verder gaan kijken. Maar ik bleef deze tegel toch het allermooiste vinden en uiteindelijk hebben we gekozen voor deze tegel in de keuken.

  Maar toen de tegels gelegd werden,  was mijn man om!  Het resultaat was zo super mooi. De vloer staat fantastisch bij onze keuken!

  We hebben toen besloten dat we deze tegel ook in de woonkamer wilden hebben.
  Het is echt heel mooi geworden Wij zijn er heel erg blij mee.

  fam. de Vries – Apeldoorn

  mevrouw Bakker
  10
  24-10-2019

  Via vrienden ben ik bij Wassink terechtgekomen voor badkamertegels en wat een goede tip!
  Hoewel ik maar een kleine badkamer heb, werd door Jeannette alle tijd genomen om mijn ideeën geduldig te bespreken en alternatieven aan te dragen. Er werd uitgebreid stilgestaan bij verschillende combinatiemogelijkheden van muur- en vloertegels.

  Ook werd advies gegeven over bijpassende kleuren voor het voegmiddel. De muurtegels werden uit voorraad geleverd en de door mij gekozen Winckelmans Hexagon-tegels werden besteld en snel geleverd. Ook de tegelstrips die ik in een zelfde kleur mooier vond werden speciaal besteld.

  Alles kon binnen de afgesproken termijn in een keer worden opgehaald en teveel aan voegmiddel werd als vanzelfsprekend teruggenomen.

  Kortom ik kan Wassink iedereen aanraden en bij een volgende verbouwing ga ik weer naar Wassink!

  mevr. Bakker – Deventer

  familie Veijer
  10
  24-10-2019

  Toen we gingen nadenken over de inrichting en indeling van onze toilet en badkamer, hadden we in eerst instantie het idee dat de tegels een van de minst belangrijke dingen waren. Ondertussen zijn we erachter dat niets minder waar is; juist de tegels zijn constant in het zicht en bepalen de beleving van de ruimte.

  We zijn daarom ook erg blij dat we bij Wassink door Jeanette zo goed zijn voorgelicht over de verschillende mogelijkheden en welke tegels al dan niet goed bij elkaar passen. Door ons te helpen goed te bepalen hoe we wat meer ‘spanning’ konden aanbrengen, zonder de door ons gewenste rustige uitstraling te verliezen, zijn we nu super blij met het resultaat. Ook bij een tweede keer (toen we na het eerst bezoek nog niet helemaal zeker waren) was er weer alle tijd en aandacht om ons te helpen..

  Daarnaast hebben we door het ruime assortiment telkens nét iets andere/unieke maten kunnen kiezen (20×50 i.p.v. het standaard 30×60). Daardoor hebben onze badkamer en toilet naar onze mening een net iets luxere en mooiere uitstraling gekregen.

  We kozen uiteindelijk voor:

  • Witte wandtegels glans Dublin Bianco (13×40 cm)
  • Witte wandtegels mat (20×50 cm)
  • vtwonen Loft Silver (59,2×59,2 cm)
  • vtwonen Neo Ambre Decor (20×20 cm)

  Al met al zijn de persoonlijke service, het plezierige contact en het meedenken zijn met name de zaken die we zo enorm hebben gewaardeerd. Daarnaast is het natuurlijk prettig om pakketten die over waren, gewoon terug te kunnen brengen zonder al te veel rompslomp.

  De twee tips die we iedereen daarom graag meegeven: Juist de tegels etc. zijn écht heel belangrijk en bepalend voor hoe de ruimte aanvoelt! En ga vooral ook langs om de verschillende tegels en materialen bij elkaar te houden, alleen dan weet je écht of het staat en kun je nog van het advies van Jeanette e.a. gebruik maken.

  Kortom; wij raden Wassink van harte aan bij iedereen die op zoek is naar mooie tegels en goede service!

  Rick en Thérèse Veijer

  Elst – Gelderland

  fam. Bloemendal
  10
  24-10-2019

  Voor mijn nieuwe badkamer moesten er uiteraard tegels komen. Eigenlijk kom je in Apeldoorn dan bij 1 adres uit: Wassink.

  Gelukkig ook nu weer een positieve ervaring! Netjes geholpen en het was al snel duidelijk welke tegels het moesten worden.

  Een mat zwarte vloertegel en een glanzende witte liggend op de muren. Het is een badkamer geworden waar ik vele jaren met plezier gebruik van ga maken.

  familie Le Febre
  10
  24-10-2019

  In het voorjaar hebben we een grote verbouwing gehad op de benedenverdieping: laminaatvloer eruit, keuken eruit. Vloerverwarming erin en dan een mooie tegelvloer en keuken. Om de kosten in de hand te houden hebben we besloten zelf te gaan tegelen.

  Bij Wassink zijn we heel prettig geholpen.  Wij vinden het belangrijk dat er tijd voor je genomen wordt. Geen gehaast.  Ook werd er meegedacht in de kosten: zelf halen was ook mogelijk.

  We hebben gekozen voor een apart formaat tegel, 30x10cm in de kleur wit. De tegels lijken handgemaakt, verschillen van vorm waardoor een wat ouderwetse uitstraling wordt verkregen.

  Bij het afhalen van wat andere materialen werd heel attent geinformeerd naar de vorderingen.

  We zijn er zo blij mee! Wassink bedankt!

  fam. Elbertse
  10
  24-10-2019

  Wij zijn heel blij met het eindresultaat van onze verbouwde badkamer!

  fam. Ploeg
  10
  24-10-2019

  Bij het uitzoeken van onze vloer werden we goed en uitgebreid geholpen. Er werd alle tijd genomen. We hebben het gevoel gehad als klant ontvangen te worden en niet als nummer.

  We gunden Wassink dan ook de order. We hebben prachtige tegels gekregen en zijn erg tevreden.

  fam. Rijke
  10
  24-10-2019

  Lang gezocht, bij Wassink gevonden!

  Het was best een uitdaging: een nieuwe vloer in de uitbouw vinden, die moest passen bij het parket in de woonkamer EN bij onze nieuwe keuken.

  We hebben iedere winkel op de Veluwe bezocht. We vonden mooie vloeren, maar nooit ONZE vloer.

  Totdat we, als laatste, bij Wassink Vloeren en Tegels binnenliepen. We waren er direct uit: hier lag onze vloer: een Italiaans keramisch parket, de Cross Wood Beat!

  Het lijkt hout, het is steen. Hoe meer zon, hoe warmer de uitstraling. Op advies hebben we ook de plint van hetzelfde materiaal laten maken. En het resultaat is prachtig!

  Bastiaan van Klompenburg
  10
  24-10-2019

  Ik heb alles gelijkvloers, daarom heb ik er voor gekozen om de tegels door te laten trekken naar de slaapkamer.

  De antraciet leistenen van 30x60cm maken de kamer wat groter en levendiger. Ook heb ik gekozen voor vloerverwarming, echt ideaal.

  Er is een ruimschoots assortiment met voor ieder wat wils.

  Door goed advies en tips ben ik helemaal  blij met de keus die in heb gemaakt.

  fam. Hofste
  10
  24-10-2019

  Onze ervaring met Wassink vloeren is zeer goed te noemen. De ontvangst was zeer gastvrij.

  Ook de voorlichting voor de keuze vloer- en wandtegels voor ons nieuwe toilet was zeer ontspannend.

  Alle moeite werd gedaan om tot de juiste keuze te komen.

  Wat maakt Wassink uniek: groot assortiment goede prijs kwaliteit verhouding en een uitstekende service.

  fam. Beukers
  10
  24-10-2019

  Nadat ik online een VT-Wonen tegel had gezien die ons aansprak, ben ik gaan kijken welke dichtstbijzijnde winkel deze in hun showroom had. Zo kwamen wij bij Wassink Tegels in Apeldoorn terecht en wat een mooie en uitgebreide showroom stond daar op ons te wachten!

  Herman vertelde ons enthousiast over de diverse tegels en mogelijkheden en liet ons onder andere de bewuste VT-Wonen tegel zien. Nadat hij onze wensen had geïnventariseerd, werden wij meegenomen naar het magazijn omdat daar een nieuwe tegel lag die volgens Herman aan onze wensen voldeed; een voltreffer!

  Voordat wij De C2C Grey Naturale tegel definitief bestelden, mochten wij deze meenemen naar huis om deze bij het juiste licht in de te leggen ruimte te bekijken. Dit geeft een wederzijds vertrouwen en daarom hebben wij deze mooie tegel besteld voor de hele beneden verdieping en zijn daarbij zeer tevreden over de geleverde service van Wassink Vloeren en Tegels, zelfs zo tevreden dat wij ook gelijk de tegels voor de badkamer en toiletten hebben uitgezocht en besteld.

  Kortom; chapeau voor de oprechte en enthousiaste hulp van Wassink naar het zoeken van de perfecte tegel voor elke ruimte!

  fam. van de Vliert
  10
  24-10-2019

  Al verschillende malen kochten we vloeren bij Wassink. Het mooie is dat we advies kregen voor wat we zelf mooi vinden. Er wordt ons geen bedrijfsgebonden keuze opgedrongen.

  We bewonen een huis uit de jaren 30 en willen graag alles in de stijl van die tijd houden, c.q. brengen. In 2005 bouwden we onze badkamer met een natuurstenen vloer van Wassink.

  Dit jaar verbouwden we het toilet op de begane grond geheel in oude stijl. We kozen voor een vloer van granitotegels van 40x40cm en stroken en plinten van zwart graniet. De wanden werden betegeld tot een hoogte van ca. 1.40cm.

  Het is een toilet geworden in oude stijl met hedendaags gemak.

  Fam. Maas en Dinie Van de Vliert

  Thermen en Hotel Bussloo
  10
  24-10-2019

  Wat wij zo waarderen Wassink Vloeren en Tegels is dat zij altijd bereid zijn te zoeken naar de juiste oplossing in tegels en mozaïek.

  Wassink is ook altijd bereid om, mochten tegels niet voorradig zijn,  te zoeken naar een oplossing. Het zoeken naar de juiste kleur en het bijzondere waarderen we zeer. Uniek vind ik de de plaats en de uitstraling van het bedrijf en de bijzondere kennis van materialen. Het assortiment vind ik super! Ik kan uit vele mogelijkheden kiezen.

  Mensen moeten beslist jullie showroom bezoeken, want wat ze ook zoeken er is altijd wel iets voor hen bij. Ook het meedenken in wat je graag wil gebeurt met grote zorgvuldigheid en passie. Een hartelijk dank is zeker op zijn plaats.

  Ineke Dolman, eigenaar Thermen en Hotel Bussloo

  fam. van der Pal
  10
  24-10-2019

  Precies een jaar geleden zijn we met de verbouwing van de begane grond gestart. We hebben bij Wassink Vloeren en Tegels onze (harappa natuursteen) vloer gekocht en zijn zeer tevreden hoe het allemaal gegaan is. Wassink adviseerde ons en gaf de voors en tegens van deze vloer.
  Het assortiment is groot, er is een ruime keuze voor vloer- en wandtegels in allerlei soorten steen.

  Waar we erg gewaardeerd hebben is de service; bij binnenkomst wordt je direct opgemerkt en, als er andere klanten voor je zijn/je moet wachten, iets te drinken aangeboden (dit is niet het belangrijkste maar wel een goede binnenkomer).
  Eenmaal aan de beurt, wordt er tijd voor je genomen en wordt er goed geluisterd naar je wensen/ideeen en er wordt meegedacht.
  Ook voor de rest van onze verbouwing (bv vloerverwarming) zijn we dusdanig goed geadviseerd dat we besloten dit ook via Wassink te laten verlopen.

  In de aanloop naar de verbouwing is er regelmatig contact geweest om te checken of alles goed op elkaar afgestemd was en om vinger aan de pols te houden. Wij hebben dat erg op prijs gesteld.

  Wat ons betreft dus een aanrader voor toekomstige klanten.
  De hoofdreden dat we bij Wassink onze aankoop gedaan hebben is de klantgerichtheid en het deskundig advies geweest.

  1 2 3
  www.wassinkbinnenvloeren.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier voor ons cookie beleid. Bij akkoord geef je www.wassinkbinnenvloeren.nl toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.
   Cookies NIET accepteren